Home » De gevaren van lachgas » Realiteitsbesef

Realiteitsbesef

Realistisch of niet?


Middelen gebruik en je eigen grenzen over gaan. Qua lachgas gebruik ben ik grenzeloos. Bij een paar balonnen kan ik het niet houden. Het is alles of niets..

 

Als ik ballonnen doe heb ik ook last van hallucinaties. Wanneer ik de dagen daarna niet gebruik heb ik ook last van stemmen, wanen en paranoia. Soms vraag ik me af of me lichaam niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk lachgas nodig heeft.

 

Ik heb namelijk last van constante onrust en angsten. Daarnaast kan ik me moeilijk focussen en balans creëren. Als ik lachgas doe voel ik me naïef. Alsof ik geen realiteitsbesef heb. Ik begrijp niet wat echt of niet echt is. 

Als ik ben gestopt met lachgas, heb ik meer realiteitsbesef. Ook geloof ik dat hallucinaties echt zijn, alleen de situaties die ik zie niet. Een tijd geleden probeerde ik tijdens lachgas me bezig te houden met het onderscheiden van de realiteit. Dat lukte, alleen hoe grenzelozer ik werd hoe minder realiteitsbesef.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Roni
7 maanden geleden

Wow heel interessant! Jouw realiteit moet flink anders zijn dan voor andere. Vertel meet over jouw wereld en de wereld van lachgas. Waatschijnlijk gaan die twee werelden hand in hand samen!

Anika
7 maanden geleden

Ik vind het echt super dapper dat diegene die dit verhaal post ons meeneemt in de wereld van lachgas. Heb daar ook nooit zo bij stilgestaan welke effecten het heeft in de psyche. Vroeger deed je een ballonnetje op een house festival. Betaalde je 5 euro..

Anika
7 maanden geleden

Hallo Roni. De wereld van lachgas en de realiteit gaan niet samen. Lachgas is een deur die opent naar een wereld die naar mijn inziens een realiteit is waar geen enkele ruimte is voor licht en geen ruimte voor positieve gedachten.

Sandra
7 maanden geleden

Wat goed dat je hier over schrijft! Interessant om te lezen ook. Ik heb mensen ballonnen zien gebruiken op reis en voor mij zag het er niet uit als iets fijns om te doen. Eerlijk gezegd vind ik het maar een eng idee om de controle en het realiteitsbesef te verliezen.

malu | lifebeautystyle.nl
7 maanden geleden

knap dat je dit deelt! Ik denk dat niet veel mensen eerlijk de negatieve (en de postieve) kanten durven belichten. Zelf heb ik niet de behoefte om dit soort dingen te proberen (Veel te bang voor haha) maar zeker interessant om te lezen hoe lachgas werkt.

nicole orriens
7 maanden geleden

Ik lees de laatste tijd veel in de media over de gevaren van lachgas. Goed dat je ermee gestopt bent denk ik.

Mandy
6 maanden geleden

Ik heb best veel geƫxperimenteerd met drugs enzo maar lachgas heb ik nog nooit durven doen. Ik doe nu niks meer qua drugs maar lachgas hoef ik ook niet te proberen

Frederique
6 maanden geleden

Kun je dan niet beter aan de medicatie dan zoveel lachgas te doen? Of denk ik te makkelijk?