Home » De gevaren van lachgas » Lachgas wanen en stemmen

Lachgas wanen en stemmen

Klinkt het logisch? 

Ik beschrijf het als het hebben van wanen en stemmen. Zelf zie ik het meer als lweswes (influisteringen van de duivel). 

 

Confrontatie

Ik word getriggerd hiermee met mijn diepste angsten en onzekerheden. Ook word ik er negatief van, alhoewel ik positief blijf voor zo ver ik kan. Vechten, bevriezen en vluchten. Overlevingsmechanismen die ik allemaal gebruik. Ik vecht mentaal en fysiek tegen mijn psychische problemen en verslavingen. 

Psychose gevoeligheid

Ik geloof er zeker in dat bepaalde verslavingen triggers kunnen zijn, als iemand gevoelig is. Ook voor psychoses. Bovendien hallucineer ik ook als lachgas doe, ik maakte rare situaties mee. Een keer speelde ik een spel tijdens een space. Ik speelde vaker op de nitendo, dat is blijven hangen denk ik. Het klinkt dan ook wel logisch.

 

Een sterke karakter eigenschap

Als ik iets visualiseer, kan het onduidelijk zijn. Ik ben er blijkbaar wel goed in.. Dit zag ik altijd als een zwakte. Het is alleen ook een sterkte. Ik ben een taal aan het leren. En het gaat snel en gemakkelijk, door het visualiseren van de letters met de uitspraak 

 

Ademhaling

Ik heb de afgelopen tijd constant onrust en paniek. Dit heb ik overigens al jaren. Tevens is het ademhalen tijdens lachgas ook iets waar ik meer kennis over wil hebben. Als iemand vaker gebruikt en langer achter elkaar kan het een gewoonte worden toch? Zo denk ik ook over ademhaling.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Felice Veenman
6 maanden geleden

het is altijd heel erg moeilijk te stoppen met iets waar je toch zeg maar aan verslaafd bent geraakt. Je concentreren op alles wat stoppen je oplevert, is een goede werkwijze en erover schrijven ook!

Mandy Eggens
6 maanden geleden

Wat naar dat je de afgelopen tijd steeds onrust en paniek hebt. Hopelijk is dat snel weer over.. ik heb alle vertrouwen in jou

Eva
5 maanden geleden

Ik vind het goed dat je hier aandacht aan besteed, want er zijn teveel mensen die teveel lachgas gebruiken van wat ik heb gezien. En je richten op je ademhaling lijkt me zeker iets waar je veel baat bij kan hebben. Iedereen trouwens.

Mitchel
5 maanden geleden

Vervelend dat je steeds zoveel paniek voelde. Wanen en stemmen horen/zien lijkt mij zo eng! Hopelijk gaat dit snel over. En dat schrijven ook mag helpen ^^